Skip to main content

Gynaecologie

Het specialisme gynaecologie houdt zich bezig met aandoeningen en afwijkingen van de vrouwelijke geslachtsorganen. De klachten die zich vooral voordoen aan de vrouwelijke geslachtsorganen kunnen uiteenlopen van abnormaal bloedverlies, urineverlies, bekkenbodemproblemen, fertiliteitsproblemen tot aan baarmoeder- of eierstokkanker.

Meer informatie

Waarvoor kunt u bij ons terecht

Uw huisarts kan u verwijzen naar Pluspunt Medisch Centrum voor een consult bij de gynaecoloog voor:

  • Alle voorkomende klachten
  • Niet voor: verloskunde, infertiliteit/subfertiliteit, prenatale diagnostiek, afwijkend uitstrijkje, verdenking maligniteit, SOA en sterilisatie.
  • Voor meer informatie over gynaecologische klachten kijk dan op de degynaecoloog.nl

Vergoedingen

Bij een consult gynaecologie ontvangt u een rekening voor materiaalkosten van een spiraal, implanon of pessarium (als u deze niet vooraf bij de apotheek heeft opgehaald).

Onze specialisten

Drs. G. de Krom

Gynaecoloog

BIG: 69911166501

Drs. I. Devies

Gynaecoloog

BIG: 69032829401

Drs. E. Vankan

Gynaecoloog

BIG: 39911686001

Drs. J. Vellekoop

Gynaecoloog

BIG: 49047176301

Dr. J.E. Mongula

Gynaecoloog

BIG: 99914869601

Niet verschijnen

Het komt helaas regelmatig voor dat een patiënt een afspraak maakt en vervolgens niet op het spreekuur verschijnt. Hiermee gaat onnodig veel tijd verloren. Immers er is op uw komst gerekend!

Wat doet u als u een afspraak wilt afzeggen?

Het kan altijd gebeuren dat u de afspraak niet door kunt of wilt laten gaan. Belt u in dat geval tenminste 24 uur van tevoren en geef door dat u niet kunt komen. Een andere patiënt kan dan uw plaats innemen.

Wat gebeurt er wanneer u niet tijdig afzegt?

U krijgt een rekening bij niet verschijnen zonder bericht. De hoogte van de rekening is afhankelijk van de afspraak die vervalt. Deze rekening wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed en dient u zelf te betalen.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd een van onze medewerkers aanspreken of contact opnemen via ons algemene nummer: 045-7470030.

Wat zeggen patiënten over PlusPunt Medisch Centrum?

Voel me gezien & gehoord door de gynaecologe