Service


Sneller een diagnose, Meerdere specialisten, Geen lange wachttijden, Persoonlijk en dichtbij.

Wij vinden het belangrijk dat u, wanneer u medische klachten heeft, niet onnodig lang hoeft te wachten. Indien uw huisarts u doorverwijst naar PlusPunt Medisch Centrum kunt u meestal binnen drie werkdagen terecht. Naast de onderzoekskamers met state-of-the-art apparatuur beschikken wij over een ruime, comfortabele wachtruimte.

Alles onder één dak

Tijdens uw bezoek vinden alle benodigde onderzoeken binnen één dagdeel plaats. De diagnose kan direct worden gesteld. Aansluitend aan de onderzoeken vindt een gesprek plaats met een medisch specialist. De specialist bespreekt met u de diagnose en geeft een voorstel voor verdere behandeling. Als de huisarts u doorverwijst voor enkel een onderzoek, komt u niet bij de medisch specialist voor de uitslag maar wordt deze uitslag rechtstreeks naar uw huisarts gestuurd.

Deskundigheidsbevordering

De intensieve samenwerking tussen huisartsen en medisch specialisten vindt niet alleen plaats rondom patiëntenzorg. Ook op het gebied van scholing en intercollegiaal overleg zal men meer intensief gaan samenwerken.

 

Contact

Roda J.C. Ring 21
6466 NH Kerkrade
045-7470030
pluspuntmc@ezorg.nl

PlusPunt Medisch Centrum is een initiatief van: