Video’s

Hart- vaat centrum

De juiste zorg op de juiste plek, óók in het Hart-vaat preventiecentrum. Hier wordt de expertise van de eerste- en tweedelijnszorg gebundeld. Het is een unieke pilot waarbij we in samenwerking met MCC Omnes, MEDITTA, Zuyderland, CZ en Anders Beter Centrum de preventie van hart- en vaatziekten in de Mijnstreek gaan optimaliseren.

PlusPunt Medisch Centrum Animatie

Dit animatiefilmpje is bedoeld voor patiënten van PlusPunt Medisch Centrum. Het filmpje neemt u mee in de zorg die we bieden bij PlusPunt MC. U ziet voor welke soort klachten u terecht kan en hoe de stappen verlopen vanaf het contact bij de huisarts tot en met de zorg bij PlusPunt MC.

PlusPunt Medisch Centrum verhuist naar nieuwe locatie in Kerkrade

In onderstaand filmpje wordt een impressie gegeven van PlusPunt MC op de nieuwe locatie in Kerkrade.

Officiële opening PlusPunt Medisch Centrum in Kerkrade

Op 2 november 2019 is de nieuwe locatie van PlusPunt in het Roda JC stadion officieel geopend door wethouder Leo Jongen van Kerkrade en Bem Bruls, medisch directeur van Huisartsen OZL. Dit deden ze door verbinding te maken, waardoor het licht in de balie van ons nieuwe centrum werd ontstoken. Met deze verbinding wordt de samenwerking onderstreept tussen huisartsen, specialisten, carepartners, CZ, gemeenten en vooral ook vertegenwoordigers van patiënten in regio OZL. De beelden van de opening zijn met dank aan de afdeling communicatie van Zuyderland terug te kijken.

Compilatie opening PlusPunt Medisch Centrum in Kerkrade

Tijdens het Wenckebachsymposium op 8 november 2019 voor huisartsen en specialisten in de Mijnstreek werd bijgaande filmpje met een animatie getoond en vervolgens een compilatie van de opening van PlusPunt. Aan het woord komen Esther van Engelshoven (voorzitter RvB Huisartsen OZL), Wideke Nijdam (Lid RvB Zuyderland), Leo Jongen (Wethouder gemeente Kerkrade) en Wiro Gruisen (manager Regioregie CZ). Dit met dank aan de afdeling communicatie van Zuyderland, die gezorgd heeft voor het opnemen van de beelden tijdens de opening en de montage ervan.

Contact

Roda J.C. Ring 21
6466 NH Kerkrade
045-7470030
pluspuntmc@ezorg.nl

PlusPunt Medisch Centrum is een initiatief van: