Skip to main content
Vacatures

Doktersassistente

By 23 november 2023No Comments

Ga je als doktersassistent aan de slag bij PlusPunt Medisch Centrum? Dat betekent werken in een organisatie met huisartsen en medisch specialisten onder één dak. Ons doel? De juiste zorg op de juiste plaats bieden. Het team bestaat uit doktersassistenten, echolaboranten en medisch secretaresses die veel samenwerken met huisartsen en medisch specialisten op het vlak van Cardiologie, Dermatologie, Gynaecologie, Chirurgie, Interne geneeskunde, Orthopedie, KNO- en Ouderenzorg. We werken nauw samen om snelle diagnoses en behandelingen met korte wachttijden te bieden voor patiënten.

We hebben goed nieuws! Voor dit enthousiaste team zijn we namelijk op zoek naar een

Doktersassistente

voor 24 uur per week

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een team van 20 collega’s, waarvan er 8 werkzaam zijn als doktersassistent. Een team waarin veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat je doet waar je goed in bent. Dankzij de ambitieuze en innovatieve setting met veel specialismen, diagnostiek en een uitgebreid takenpakket is er veel ruimte voor afwisseling. Wat we nog meer bieden?

  • Je gaat in eerste instantie aan de slag in een tijdelijk dienstverband van 1 jaar, met de intentie dit daarna om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Voor de continuïteit van ons team zijn we op zoek naar iemand die op donderdag en vrijdag beschikbaar is. Maandag of woensdag stemmen we samen met je af.
  • Deze functie is gewaardeerd in functiegroep 4 (min. € 2.274,- max € 3.190,-) of functiegroep 5 (min. € 2.508,- max. 3466,-) volgens de Cao Huisartsenzorg. De functie-indeling is afhankelijk van de bagage die je meebrengt;
  • Vakantiegeld 8,00% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding en kunt gebruik maken van fiscale uitruilmogelijkheden;
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW);
  • Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze en op innovatie gerichte onderneming.

Wat ga je doen?

Binnen de unieke zorgsetting van PlusPunt assisteer je de specialisten bij (medische) werkzaamheden, voer je zelfstandig intakegesprekken en verricht je verpleeg- en medisch-technische handelingen zoals het maken van een ECG. Je zorgt ervoor dat de juiste instrumenten, apparatuur en materialen voor ingrepen en onderzoeken gebruiksklaar zijn en je verwerkt de gegevens over de verrichtingen in het elektronisch patiëntendossier.
Natuurlijk ben je ook het aanspreekpunt voor patiënten. De patiënt komt doorgaans eenmalig voor een dagdeel naar het PlusPunt waarbij in het contact met patiënten en collega’s gastvrijheid, betrokkenheid, integriteit en flexibiliteit voorop staan. Je geeft hen voorlichting over de behandeling, het vervolg daarvan en stelt hen gerust waar nodig.
Wil je mee weten over Pluspunt Medisch Centrum en het team? Neem dan ook even een kijkje op onze website https://pluspuntmedischcentrum.nl/.

Wie zoeken wij?
Je bent een enthousiaste, flexibele en zelfstandige collega die in het bezit is van het diploma doktersassistente. Je maakt afspraken met patiënten en zorgt voor een perfecte registratie en accurate afhandeling van de medische dossiers. Daarbij werk je nauwgezet en ben je stressbestendig. Kennis van geautomatiseerde systemen (Officepakket) is vereist.

Hoe gaan wij kennismaken?
Spreekt deze functie je aan? Leuk! We ontvangen jouw motivatiebrief en CV graag uiterlijk 6 december a.s. via onderstaand sollicitatieformulier. Schrijf je liever geen motivatiebrief? Dat vinden wij niet erg. Deel datgene dat je graag met ons wilt delen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We kijken uit naar jouw reactie.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdagochtend 13 december a.s. tussen 9:00-12:00 uur en donderdagmiddag 14 december a.s. tussen 12:30-15:30 uur.
Na het gesprek nodigen we jou graag uit om een paar uur mee te kijken in ons team.

Nog even sparren?
Voor functie inhoudelijke informatie kun je terecht bij Saskia Schaefer, teamleider PlusPunt MC

(06-30262585) of Marijn Clement-Verburg, manager PlusPunt (06-23939035). Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar vacature@hozl.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.