Informatie voor artsen

U kunt laagrisicopatiënten verwijzen naar PlusPunt Medisch Centrum. Medisch gespecialiseerde artsen, veelal van het Zuyderland Medisch Centrum behandelen bij ons zorgvragen op het gebied van cardiologie, dermatologie, interne geneeskunde, kleine chirurgie, KNO, longgeneeskunde, gynaecologie, orthopedie en ouderenzorg.

Verwijzing

Het verwijzen van patiënten kan via ZorgDomein of via ons planbureau: [email protected] of 045-7470010. Voor dermatologie en het beoordelen van ECG’s kunt u ook gebruik maken van Ksyos. Wij streven ernaar om patiënten binnen een week te zien. Onze toegangstijden worden wekelijks geactualiseerd in ZorgDomein. De resultaten van onderzoeken ontvangt u via zorgmail.

E-consult

Via ZorgDomein is inzichtelijk voor welke medisch specialismen e-consulten worden aangeboden bij PlusPunt Medisch Centrum.

Deskundigheidsbevordering

PlusPunt Medisch Centrum biedt ook bij- en nascholing aan. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om mee te lopen met een medisch specialist. Wilt u hier meer informatie hierover, neem dat contact op met [email protected]

Contact

Roda J.C. Ring 21
6466 NH Kerkrade
045-7470030
[email protected]

PlusPunt Medisch Centrum is een initiatief van: